Kaç yıllık fotoğraf abi bu. Hatırlıyorum Suluova'nın bu halini ama yine de çok eski. Eski garaj bile yok. Belediye parkı yok. Eski SSK yok. Şuna bak ev yok doğru düzgün. Nostalji oldu. varsa bu şekilde fotoğrafları olan yüklesin.
Bu fotoğraf çekildiği zaman sen küçük bir çocuktun büyük ihtimalle dalgacı bende 14 yaşında gençliğe yeni adım atan biri gezmeye gelirdik o zaman suluova ya yıllar sonra görevle geldik.geldik ve yerleştik ama o coukluktan gençliğe geçtiğimiz dönemlerden kimseyi bulamadık.ama yine de suluova çok değişti çok gelişti.
Mutlu Olmanın iki Yolu Vardır: Ya isteklerimizi Azaltmak Yada imkanlarımızı Çoğaltmak
Bu resim benim çocukluğumu içinde aradığım suluovanın kendisidir.Öyle mutlu oldum ki ...Orada görünen yolu takip ederek lisemize giderdik.Ne güzel günlerdi.Ayşe Gölbaşı
mürzen kardeşim, A.Zeki Çelebinin objektifinden yansıyan bu güzel görüntü için teşekkürler. Sizlerden ricam mümkünse Suluova Şeker Camiinin bir kaç yerinden fotoğraf çekebilirmisiniz?
Bu isteğimiı okuyan diğer Forum üyelerimiz veya ziyaretçilerindende rica etsem, bir kaç resim çekip buraya yerleştirseniz?
Şimdiden teşekkür ederim.
Selam sevgi ve saygılarımla.
Yeni konu Açamazsınız Yeni konu açabilirsiniz. Konuya cevap yazabilirsiniz. Konu kapalı konuya cevap yazamazsınız. (M) Moderatör (A) Admin (SA) Son Admin